Potaskaa isän suusta

Uusin Twitter-stara on 28-vuotiaan, kotona budjailevan häiskän isapappa, joka ei luultavasti edes tiedä olevansa (tätä kirjoitettaessa) lähes 100 000 seuraajan hilpeyden lähde. Homma toimii siis niin, että isä murjaisee, poika kirjaa ja työntää Twitteriin. Tuo 73-vuotias sutkauttelija löytyy nimimerkillä @ shitmydadsays. Nimi kertonee juttujen luonteen. Make your day happy & go visit.

Tagit:

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski