Pieni suuri nänni

Selailin uuden aamurutiinini mukaisesti hesarin diginäköisversiota (syynä lähinnä vanhan mallin mainokset). Huomio kiinnittyi Me Naisten irtonumeroilmoitukseen, jossa kansikuvatyttönä kauneili laulajatar Jippu.

Niin se vain on kummallista mitä kuvassa näkyy. Ei niinkään Jippu itsessään, ei hänen burleski lookinsa, hopeinen tiukka toppi eikä edes kuvan alareunassa vilahtavat verkkosukat. Ei, vaan tiukan topin alta piirtyvä määrätietoinen nänni. Pieni, mutta klassisen tehokas visuaalinen vipu.

Kun tiedämme Jipun hengelliset ja hartaat ambitiot näyttää nänni entistä syntisemmältä.

Nyt kun Annan järjestämä Kiesi Gate tässä hiljalleen viilenee, järjesti Mimmit  pienen suuren jekun tähän päivään.

Tagit: , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski