Salaisuus on (ehkä) pienissä puroissa

Applen iPhone-applikaatioita eli Appseja on ladattu kaksi miljardia kappaletta. Kaiken kaikkiaan käyttäjillä on mahdollisuus valita yli 85 000 erilaisesta sovelluksesta. Vaihtoehtoja ja valinnanvaraa riittää.

Merkittävä osa appseista on kuitenkin ilmaismateriaalia, kylkiäiskamaan rinnastettavaa, vaikka eivät myytävien appsien alle euron ostohinnatkaan päätä huimaa. Appsien ostotapa ja ansaintamekanismit perustuvat pieniin puroihin, mutta jos kuitenkin on tarjolla riittämiin ilmaisia tuotteita, muodostuuko pienistä puroista edes pientä bisnestä itse tekijöille? Tuotekehittäjiä ja -yrittäjiähän on tuossa 85 000 tarjonnassa lukuisia.

Suurin voittaja lienee suurin, Apple.

Tagit: , , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski