Saastaenergiaa

TM:n kestotilaajana olen oikeutettu saamaan pari TM Rakennusmaailman numeroa vuodessa for free. Ensimmäinen niistä putkahti viime kuussa. Kantta en muista kuin autettuna, punamultamaaleja ja jotain. Ilmalämpöpumput kiinnostavat edelleen ja ehkä myös kesämökkijutut. Lehti on tallessa ja tulen palaamaan siihen vielä parikin kertaa. Vaikka TM Rakennusmaailman kuvajournalismi on lähinnä pokkaritasoa, ovat jutut kelvollista luettavaa. Niistä joskus myöhemmin…

Varsinainen syy avautua blogissa liittyy Panasonicin ilmalämpöpumppumainokseen. Ja mistä saankaan lisätietoa, no osoitteesta saastaenegiaa.fi! Ei kun hetkinen, mistä saastasta ne energiaa oikein saavat aikaan?

Suomen kieli, ääkköset ja Internet ovat paikoin ongelmallinen yhtälö. Ymmärrän hyvin, että kyse on energian säästämisestä ja kehotteesta säästä energiaa piste fi, mutta tässä kohden olisin suunnittelijana ehdottanut toistakin vaihtoehtoa. Säästä ja saasta, lähellä mutta niin kaukana. Vai mitä sanotte tästä (www.saasta.fi) saastasaitista. Ei siis kerro säästä.

Minkähänlaisia saitteja olisivat saamies.fi tai jaamies.fi tai aimaavai.fi tai… käsittelelevätkö ne saamista, jakamista ja geologisia kysymykisä, tutkikaa itse, kuukle auttaa ja nayttaa.

Tagit: , , , , , , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

3 vastausta kirjoitukseen "Saastaenergiaa"

 1. Kari says:

  moro Rami

  Mulla on ollut pitkäaikaisena haaveena perustaa mainosviestintätmstoimisto nimeltä Älämölö.
  Olisi aika hyvä nimi kaikin tavoin 😀

  Vastaa
  • buzzikuski says:

   joo! perusta äkkiä. Lupauksena voisi olla että ”lahkeessa kovimmat ideat”. Lue lisää nettisivuilta… jne. heh heh

   Vastaa
 2. Joona says:

  Ääkköset on kieltämättä nettimaailmassa huvittavia.

  Muistan, kun eräs kristillinen nettisivusto oli uudistamassa sivustoaan ja päätti laittaa alasuvuilleen suoralinkit:

  ”Artikkelit” = /artikkelit
  ”Uutiset” = /uutiset
  ”Sää tänään” = /saata… Ups.

  😀

  Vastaa

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski