Mubarak, Egypt & Al Jazeera

Enpä ole moista nähnyt! Paitsi että Egypti on sekaisin, niin tuntuu olevan Twitter ja ainakin sen TweetDeck-sovellus. Koettakaapa Hashtägätä esim. #Mubarak ja #Egypt Siinä on nopeimmallekin pörssimeklarille hommaa pysyä mukana… Al Jazeera pysyy sinnikkäästi keulilla. Nyt tehdään historiaa tavalla tai toisella. Tsemppiä kaikille.

Tagit: , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski