PWC, vaihda logo!

Tilintarkastus-, veropalvelu- ja konsultointiyhtiö PricewaterhouseCoopers lyhensi nimesä markkinointikäytössä istuvampaan muotoon PwC. Asiasta tiedotettiin jo viime vuoden syyskuussa ja ilmeet konkretisoituivat katukuvaan ja nettin sen myötä.

Ja tältä se näyttää:

Olen tuota logoa tarkkaillut kuukausien päivät ja olen sitä mieltä, että ei toimi. Kirjoitin tässä blogissa siitä, kuinka vaatefirma GAP palasi vanhaan ilmeeseensä asiakkaitten painostuksesta, ja teki viisaasti. Mikähän lienee tilanne PwC:n kohdalla kun uutta ilmettä on nyt pällistelty kohta vajaat puoli vuotta?

PwC, PWC, pwc… Mitä siitä tulee mieleen? Lähes sama kirjainyhdistelmä on polyvinyylikloridilla eli pvc:llä, tuolla poikkeuksellisen ongelmallisella materiaalilla, jonka hävittäminen on vaikeaa ja terveydelle haitallista. Suurelle yleisölle pvc on tuttu lähinnä fetissiseksileikkeihin kelpaavasta asustemateriaalista.

Logon wc-kirjainyhdistelmä tuo väkisinkin mieleen kansainvälisen vesiklosettilyhenteen eli wc:n.

Vanha logo:

Pitkä se on, mutta toimii. Suosittelen paluuta parempaan.

Tagit: , , , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski