Hakkarainen, paina nappia!

Perussuomalaisten kansanedustaja, voisiko jo sanoa kohukansanedustaja, Teuvo Hakkarainen on lyönyt itsensä läpi vauhdilla. Konstit ovat olleet kyseenalaiset, mutta lopputulemaksi on kehkeytynyt henkilökohtaisen brändin voitto.

Hakkarianen, Hakkarainen, Hakkarainen. Kaikki tietävät Hakkaraisen. Villejä lausuntoja ja villiä juhlimista tavalla, joka kuulemma osataan vain Kehä III:n tuolla puolen…

Hakkarainen on kuitenkin valinnut napinpainajan eli kansanedustajan tehtävän ja tullut siihen vieläpä valituksi. Vastuut ovat sen mukaiset, kaipa se on sanomattakin selvää. Jännityksellä nyt sitten seurataan minkälaisen rangaistuksen heimopäällikkö Soini Hakkaraiselle toilailuista ja harkitsemattomasta retoriikasta antaa. Ohessa mallia Täältä tullaan elämä -leffasta. Siinähän Hakkarainenkin paineli kuuluisaa nappia ja opiskeli kitkaa kantapään kautta.

Tagit: , , , , , , ,

Buzzikuski alias Rami Kangas on yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija.
Liittyvät kirjoitukset

Kommentoi

Osallistu keskuteluun jättämällä kommentti alla olevalla lomakkeella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

© Copyright - Buzzikuski