Kirjoittaja

 

Buzzikuski käsittelee mediaa, markkinointia ja maailmassa tapahtuvia ilmiöitä. Sen tavoite on olla kriittinen, valikoiva, tekstivetoinen, rakentava, pöhisevä, oivaltava, hieman vino, tyylilajeja ja aiheita sekoittava, epäpoliittinen, mutta uskottava.

Kun Buzzikuski ilmestyy, sen tulisi tavoittaa kolme asiaa: 1) kiinnostavuus 2) nopeus 3) erilaisuus. 

Nimeni on Rami Kangas, olen yrittäjä, toimittaja, copywriter ja markkinoinnin suunnittelija. Koulutukseltani olen filosofian maisteri (historia) Turun yliopistosta, lisäksi olen opiskellut musiikkitiedettä Uppsalan yliopistossa.

Ammatissani hahmotan maailmaa pääosin tekstin avulla, muuten koetan käyttää muitakin välineitä, kuten musiikkia. Glenn Gould ja Keith Jarrett eivät saa minua kyllästymään.

Työurallani olen toiminut paitsi kirjoittajana myös markkinointijohtajana mediataloissa ja luovana johtajana mainostoimistossa. Työpaikkani ja osittain omistamani Drama Queen Communications keskittyy viestintään ja sosiaaliseen mediaan. Vastaan myynnistä ja nimetyistä asiakkuuksista. Sillä on myös vaikutusta tiettyihin aiheisiin, joista Buzzikuski kirjoittaa tai on kirjoittamatta.

Kirjoituscombo: Moleskinen A5-kokoiset, pehmeäkantiset muistiot ja saksalaisvalmisteinen seetripuinen Graf von Faber-Castell, japanilainen Tombow (B) ja hätätapauksessa meksikolainen musta Ticonderoga (HB) pyyhekumipäällä.

Mediacombo käyttöjärjestyksessä: iPhone 5S, Apple MacBook Air, iPad mini w/Sennheiser Momentum

Apuvälineet: Nikon D300, Olympus LS-5 recorder

Urheiluharrastekaapista löytyy listaamattomasti varusteita, laitteita ja välineitä. Ajankohtaisinta on nyt maantiepyöräily.

Musiikkiharrastus on elossa, työn alla sävellyksiä, sanoituksia ja sovituksia. Parisadan vuoden ikäinen tirolilainen viulu ja puoliakustinen Washburn-kitara käyvät kroonisella puoliteholla.

Kuvataidepuolella ”Circles”-sarja syntyy hitaasti, mutta varmasti. Myös kaksi tilausteosta valmistunvat syksyn aikana.

SUOSITUKSET

Musiikki: Philip Glass, Symphony no. 9

Kirjallisuus: Karl Ove Knausgård, Taisteluni (Min kamp), LIKE (Forlaget Oktober)

Kuvataide: Alberto Burri

Matkailu: Porto Venere, Liguria, Italia

Buzzikuski on henkilökohtainen blogini, eikä edusta yritysteni eikä asiakkaitteni mielipiteitä tai näkökulmia.

(Visited 132 times, 1 visits today)