Kirjoittaja

 

Buzzikuski käsittelee mediaa, markkinointia ja maailmassa tapahtuvia ilmiöitä. Sen tavoite on olla kriittinen, valikoiva, tekstivetoinen, rakentava, pöhisevä, oivaltava, hieman vino, tyylilajeja ja aiheita sekoittava, mahdollisimman epäpoliittinen, mutta uskottava.

Kun Buzzikuski ilmestyy, sen tulisi tavoittaa kolme asiaa: 1) kiinnostavuus 2) nopeus 3) erilaisuus. 

Nimeni on Rami Kangas, olen yrittäjä, toimittaja, taiteilija ja sisältöjen suunnittelija. Vaikka toimin suurelta osin kaupallisissa ympäristöissä, olen koulutukseltani filosofian maisteri kulttuurihistoriasta, musiikkitieteestä ja taidehistoriasta.

Toimitustyön näkökulmasta hahmotan maailmaa pääosin tekstin avulla, muuten koetan käyttää analyyseissä muitakin inspiraation välineitä, kuten musiikkia ja kuvataiteita. Glenn Gould ja Keith Jarrett eivät saa minua kyllästymään.

Työurallani olen toiminut paitsi kirjoittajana myös markkinointijohtajana mediataloissa ja luovana johtajana mainostoimistossa. Oma yritykseni palvelee asiakkaitaan kokemuksen, näkemyksen ja mahdollisimman hyvien ideoiden kautta. Asiakastyöllä voi olla vaikutusta tiettyihin aiheisiin, joista Buzzikuski kirjoittaa tai on kirjoittamatta.

Kirjoitus- ja luonnoscombo: Moleskinen A5-kokoiset muistivihot ja Rotringin tekniset 600- ja 800-lyijykynät.

Mediacombo käyttöjärjestyksessä: iPhone, Apple MacBook Pro, iPad Pro 12,9″ Google Chrome, MS Outlook, ProCreate, Photofox, Webex Teams

Apuvälineet: Garmin Fenix 6, Canon imagePROGRAF, Nikon D300, Olympus LS-5 recorder

Urheiluharrastekaapista löytyy listaamattomasti varusteita, laitteita ja välineitä. Ajankohtaisinta on kehonpainoharjoittelu.

Musiikkiharrastus on elossa, työn alla sävellyksiä, sanoituksia ja sovituksia. Viulut ”The Carrot”/Toni Belis 2016 ja nimettömän valmistama ”Tyrolean” 1700-luvun lopulta. Kitarat: puoliakustinen Washburn-kitara ja täyssähköinen Ibanez RG.

Kuvataide: www.ramikangas.com päivittyy, jahka Lauttasaaren ateljee tuottaa riittävän määrän kelvollista julkaistavaa.

SUOSITUKSET

Musiikki: Johann Sebastian Bach, koko tuotanto, Ludovico Einaudi

Kirjallisuus: William Zinsser, On Writing Well

Kuvataide: Martin Creed  Alberto Burri

Buzzikuski on henkilökohtainen blogini, eikä edusta yritysteni eikä asiakkaitteni mielipiteitä tai näkökulmia.

(Visited 589 times, 1 visits today)