Heikinheimon paluu: Bogo älähtää!

Olin jo kirjoittamassa latteuksia Twitter-journalismin suosituista kuinka olla suosittu Twitterissä – tai kuinka olla hyljeksitty Twitterissä -tyyppisistä jutuista/twiiteistä/tipseistä…tiedäthän ohjeet: ei AutoDM:ää, eikä pelkkää RT:tä, ei linkkejä tai oman firman tai egon promoa. Tai että kuva (avatar) olis kiva ja että pitäisi muistaa kuinka Sosiaalinen Media toimii, ei henkkoht-mediaa, tai että miten seurata 2000 ystävää kun jo 100:ssa on melkoista haastetta.

No sitä kamaa voi käydä päivittelemässä erilaisilta Tips-tweeteiltä.

Mutta sitten silmiini osui oikea blogimakupala! Joku oli kerrankin mennyt arvostelemaan arvostelun yläpuolella olevaa nykytaidemusiikkia. Mitä mitä?

Kokenut kunnallispoliitikko ja jääkiekkomies Harry ”Bogo” Bogomoloff oli käynyt eilen Helsingin juhlaviikkojen yhteydessä konsertissa ja todennut sen olevan from Hell. Syynä Kalevi Ahon säveltämä huilukonsertto, Bogon sanoin hullukonsertto.

Bogo kuvailee konserttoa blogissaan kakofoniaksi, kamalaksi, tuubaksi ja myös sonnaksi. Arvostettu Aho on ”heppu”, jonka teoksia Bogo ei aio toistamiseen kuunnella.

No hyvä, että joku joskuskin sanoo jotain. Ahon pöksyissä en haluaisi blogia lukea, mutta näin sivustatarkkailijalle taiteen teilaaminen vauhdikkain sanakääntein on aina yhtä herkullista. Säilyypähän mielenkiinto ja kiihkeys taidetta kohtaan ylipäätään. Nykymusiikki on saanutkin harvinaisen pitkään tallustella kruunu päässä munasillaan ilman että kukaan on möläytellyt mitään. Harmi vain, että möläyttelijä ei ole tunnettu kulttuurin moniottelija vaan ”monipuolinen urheilumies”. Mutta Heikinheimo voisi salaa hymyillä.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *