Cision rankkasi markkinointiblogit

Viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistojen ja palvelujen tuottaja Cision laittoi paremmuusjärjestykseen suomalaiset verkkoviestintään ja -markkinointiin keskittyvät blogit. Kärkeen nousi ansiokas Tuhat sanaa -blogi, jonka sisällöistä vastaa Ylen strategiapäällikkö ja digimediaguru Tuija Aalto. Hänen bloginsa käsittelee digitaalisen ja sosiaalisen median ilmiöistä asiantuntevasti ja havainnollisesti.

Buzzikuski sai kunnian jälleen olla Cisionin listauksessa mukana. Edellisen kerran Buzzikuski oli mukana viestinnän ja PR-puolen blogeissa sijalla neljä. Markkinointiblogien listauksessa pidetään nyt perää, mutta kunniakas saavutus sekin, kun ottaa huomioon tämän lahjakkaiden osaajien porukan.

Tässä siis Top 10 markkinointiblogit Cisionin rankkauksen mukaan:

Tuhat sanaa http://www.tuhatsanaa.net/

MARI KOO http://www.marikoistinen.fi/

LEHMÄTKIN LENTÄIS http://harto.wordpress.com/

Gurumarkkinointi http://gurumarkkinointi.fi/

Vaikuttavaa! http://www.alasilta.fi/blog/3

VIERITYSPALKKI.FI http://vierityspalkki.fi/

VIESTINTÄTOIMISTO DESKI http://www.tiedottaja.fi/

DAILY DIEGO http://www.dailydiego.fi/blog/

Ei oo totta http://www.eioototta.fi/

Buzzikuski http://buzzikuski.wordpress.com/

Kehitystä luvassa

Buzzikuski on havainnoinut omalla tavallaan maailman ilmiöitä, mediaa ja markkinointia kohta tasan kaksi vuotta. Itse sivusto ei ole kovin kehittynyt teknisesti, ulkoasukin on lievästi sanoen keskeneräinen ja visuaalisuudessa on kehitettävää. Sisältö on kuitenkin koettanut pureutua nopeasti sen hetken kiinnostavimpiin ja tietyillä kriteereillä puhutuimpiin ja merkityksellisimpiin asioihin. Tilastot osoittavat, että jonkilaista kiinnostustakin on riittänyt. Siitä suuret kiitokset kaikille lukijoille!

Kun oma työtilanne (siis se mistä maksetaan) edes toviksi hellittää, koetan keskittyä Buzzikuskissa myös ulkoasun, jakojärjestelmien ja interaktiivisuuden kehittämiseen. Sitä ennen, tällä mennään 😉

(Visited 37 times, 1 visits today)

! Kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *