Saastaenergiaa

TM:n kestotilaajana olen oikeutettu saamaan pari TM Rakennusmaailman numeroa vuodessa for free. Ensimmäinen niistä putkahti viime kuussa. Kantta en muista kuin autettuna, punamultamaaleja ja jotain. Ilmalämpöpumput kiinnostavat edelleen ja ehkä myös kesämökkijutut. Lehti on tallessa ja tulen palaamaan siihen vielä parikin kertaa. Vaikka TM Rakennusmaailman kuvajournalismi on lähinnä pokkaritasoa, ovat jutut kelvollista luettavaa. Niistä joskus myöhemmin…

Varsinainen syy avautua blogissa liittyy Panasonicin ilmalämpöpumppumainokseen. Ja mistä saankaan lisätietoa, no osoitteesta saastaenegiaa.fi! Ei kun hetkinen, mistä saastasta ne energiaa oikein saavat aikaan?

Suomen kieli, ääkköset ja Internet ovat paikoin ongelmallinen yhtälö. Ymmärrän hyvin, että kyse on energian säästämisestä ja kehotteesta säästä energiaa piste fi, mutta tässä kohden olisin suunnittelijana ehdottanut toistakin vaihtoehtoa. Säästä ja saasta, lähellä mutta niin kaukana. Vai mitä sanotte tästä (www.saasta.fi) saastasaitista. Ei siis kerro säästä.

Minkähänlaisia saitteja olisivat saamies.fi tai jaamies.fi tai aimaavai.fi tai… käsittelelevätkö ne saamista, jakamista ja geologisia kysymykisä, tutkikaa itse, kuukle auttaa ja nayttaa.

(Visited 28 times, 1 visits today)

1 Kommentti

 1. Kari 8.6.2010 at 18:19

  moro Rami

  Mulla on ollut pitkäaikaisena haaveena perustaa mainosviestintätmstoimisto nimeltä Älämölö.
  Olisi aika hyvä nimi kaikin tavoin 😀

  Reply
  1. buzzikuski 9.6.2010 at 06:58

   joo! perusta äkkiä. Lupauksena voisi olla että ”lahkeessa kovimmat ideat”. Lue lisää nettisivuilta… jne. heh heh

   Reply
 2. Joona 15.6.2010 at 17:43

  Ääkköset on kieltämättä nettimaailmassa huvittavia.

  Muistan, kun eräs kristillinen nettisivusto oli uudistamassa sivustoaan ja päätti laittaa alasuvuilleen suoralinkit:

  ”Artikkelit” = /artikkelit
  ”Uutiset” = /uutiset
  ”Sää tänään” = /saata… Ups.

  😀

  Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *